Min lilla fågelbok

Min lilla Fågelbok


Nu har jag gjort en pekbok! Den innehåller nio olika fåglar, som alla är ganska vanliga i Sverige. Den är 15x15 cm och har tjocka, laminerade sidor. Boken säljs här i nätbutiken, men går även att köpa via bokinfo.se, förlagssystem samt de flesta nätbokhandlar.


Det finns även en målarbok i samma storlek och med samma motiv som i pekboken, plus ett par extrafåglar. Målarboken kostar 60 kr plus frakt och säljs för närvarande enbart genom mig.

9789151932071

MIN LILLA FÅGELBOK 


Naturen är full av liv att upptäcka och utforska! Med tydliga och färgglada illustrationer kan de yngsta barnen bekanta sig med några av Sveriges vanligaste fåglar!


Min lilla fågelbok är en färgglad pekbok med bilder och namn på nio fågelarter i Sverige. En perfekt bok för små barn som är nyfikna på vad som finns i naturen omkring dem! 


Konstnär och illustratör Sofia Gregersen har valt ut och målat några av Sveriges vanligaste fåglar. En del ser man ofta, en del är skygga, några är färgsprakande och andra mer diskreta. Boken har tjocka, laminerade sidor som tål att bläddras i av de minsta händerna och kan tas med på utflykten. Kanske kan ni få syn på någon av fåglarna i trädgården, på promenaden eller på förskolan?